پنل آکوستیک به صفحاتی گفته میشود که از متریال مختلفی مانند چوب، ام دی اف، پی وی سی، چرم و فوم ساخته میشوند. حتما همه شما تجربه حضور در محیط هایی را داشته اید که در آن محیط ها متوجه شده اید که هیچگونه صدای اضافی وجود ندارد. قطعا این سوال برای شما به وجود میآید که چگونه چنین کیفیت صدایی در محیط وجود دارد؟ در دنیای پرهیاهوی امروز، سکوت و آرامش به مثابه گوهری کمیاب میدرخشد. چه در خانه و چه در محل کار، سروصدای مزاحم میتواند تمرکز را مختل کرده و کیفیت زندگی را تحت شعاع قرار دهد. در این میان، پنلهای آکوستیک به عنوان راه حلی کارآمد و زیبا، نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت صوت و خلق فضایی آرامشبخش ایفا میکنند. امروز و در این مقاله قصد داریم به برری آموزش نصب پنل آکوستیک بپردازیم. امید است که در پایان این توانایی را به دست آورید.
ویدئوی آموزشی نصب پنل آکوستیک
پنل آکوستیک چیست؟
پنل آکوستیک ، نوعی پوشش جاذب صدا است که از الیاف چوب طبیعی یا مصنوعی ساخته میشود. این پنلها با جذب امواج صوتی، انعکاس و پژواک صدا را در محیط کاهش داده و به ایجاد فضایی آرام و دلنشین کمک میکنند. گفتیم که این پنل ها میتوانند از متریال گوناگونی مانند چوب، MDF، PVC، چرم و فوم ساخته شوند. بسته به نیاز شما این متریال میتواند دستخوش تغییر بشود. امروزه اقتصادی ترین نوع آن را میتوان پنل های آکوستیک پی وی سی دانست. همچنین نوع فومی نیز از جمله پنل های آکوستیک ارزان به شمار میرود. اما رایج ترین نوع آن، پنل آکوستیک چوبی میباشد. اگر شما هم از طرفداران چوب در صنعت دکوراسیون هستید، استفاده از این عنصر به شدت به شما توصیه میشود. با ما همراه باشید. در ادامه قصد داریم علاوه بر معرفی بیشتر انواع پنل آکوستیک، به آموزش نصب پنل آکوستیک نیز بپردازیم.
انواع پنل آکوستیک بر اساس شکل
دیدید که پنل های آکوستیک را از نظر جنس با هم مورد بررسی قرار دادیم. اما بیایید این عناصر را از نظر شکلی با هم مقایسه کنیم. این پنل ها میتوانند به شکل مشبک، شیار دار و فوم دار وجود داشته باشند.
پنل های آکوستیک مشبک، ظاهر بسیار زیبا و تنوع رنگی بالایی دارند و انتخاب خوبی برای فضاهای مختلف هستند. همچنین لازم به توضیح است که میتوانید از این عناصر در سبک های مختلف دکوراسیون بهره ببرید.
اما پنل های آکوستیک شیار دار در زمینه جذب صدا در فرکانس های مختلف میتوانند بسیار قوی تر عمل کنند. به همین دلیل از این عناصر در استودیوهای ضبط صدا به وفور استفاده میشود.
علاوه بر موارد بالا، گفتیم که پنل های آکوستیک فوم دار نیز وجود دارند. این پنلها علاوه بر جذب صدا، خاصیت عایق بندی حرارتی و برودتی نیز دارند. شما میتوانید برای ثبت سفارش انواع پنل آکوستیک و دریافت توضیحات در ارتباط با آموزش نصب پنل آکوستیک، با متخصصان مجموعه اوحددکو تماس بگیرید.
مزایای نصب پنل آکوستیک
استفاده از پنل های آکوستیک میتواند مزایا و امتیازات متعددی را برای افراد به همراه داشته باشد. در ادامه قصد داریم این مزایا را بررسی کنیم.
- مقاومت بالا در برابر رطوبت و حرارت
- قابلیت شستشو و نظافت آسان
- تنوع طرح و رنگ
- قابلیت نصب در سطوح مختلف
با در نظر گرفتن تمامی این مزایا میتوانید با لذت تمام از این عناصر در محیط های کاری، اتاق نشیمن، اتاق خواب و غیره استفاده کنید.
0 تا 100 آموزش نصب پنل آکوستیک
نصب پنل های آکوستیک، نیازمند داشتن تخصص و تجربه کافی در زمینه دکوراسیون است. اما اگر مهارت جزئی در صنعت دکوراسیون دارید، در ادامه به آموزش نصب پنل آکوستیک توجه کنید. با رعایت نکات زیر میتوانید به شکلی ساده تر و دقیق تر این کار را انجام دهید.
گام اول : فراهم کردن وسایل و آماده سازی سطح
پیش از آغاز نصب پنل های آکوستیک شما نیاز به یک سری ابزار و وسایل دارید. همچنین نیاز دارید که سطح زیرین پنل ها را آماده کنید. توجه داشته باشید که ابتدا سطح زیرین را هموار کرده و سپس وسایلی مانند پیچ، میخ، چسب دو طرفه، دریل، متر، کاتر و فوم درزگیر را آماده کنید.
گام دوم : اندازه گیری و برش پنل ها
پس از فراهم کردن مواردی که در گام اول به آن اشاره شد، شما نیاز دارید که سطح خود را به وسیله یک متر دقیق اندازه گیری کنید. سپس با رعایت نکات ایمنی، اقدام به برش زدن پنل های آکوستیک کنید. توجه داشته باشید که در این زمینه علاوه بر نکات ایمنی، نیاز است که دقت و ظراف هم داشته باشید.
گام سوم : نصب پنل آکوستیک
پس از اینکه مراحل قبل را به شکل دقیق انجام دادید، نوبت به نصب پنل های آکوستیک میرسد. برای نصب آکوستیک ها روش های مختلفی وجود دارد. میتوانید از چسب های دو طرفه قوی برای پنل های سبک استفاده کنید. اگر پنل ها از وزن بالایی برخوردار هستند، لازم است که از میخ های پایه بلند بهره ببرید. همچنین از چسب آهن و منگنه فلزی هم میتوانید استفاده کنید. استفاده از چسب ها که ساده است. فقط کافیست آن ها را به پشت پنل ها متصل کرده و سپس بر روی دیوار بچسبانید. در صورتی که بخواهید از میخ استفاده کنید، پیش از نصب پنل باید سوراخ ها را ایجاد کنید و بعد از نصب آن اقدام به فرو کردن میخ کنید. همچنین با استفاده از منگنه هم میتوانید همین مراحل را با سرعت بالاتری انجام دهید.
گام چهارم : درزگیری
پس از اینکه پنل ها را نصب کردید ممکن است درزهایی را میان آن ها مشاهده کنید. برای رفع این درزها میتوانید از چسب آکوستیک یا فوم درزگیر استفاده کنید و خیال خود را راحت کنید. مجموعه اوحددکو با تخصص در زمینه طراحی، تولید و اجرای عناصر چوبی دکوراسیون، میتواند در مراحل نصب پنل آکوستیک همراه شما باشد.
هزینه نصب پنل آکوستیک
با بررسی همه مواردی که گفته شد، ممکن است بپرسید که انجام این فعالیت ها چه هزینه ای دارد؟ اولین مهم ترین عامل تاثیر گذار بر هزینه های احتمالی، نوع پنل آکوستیک انتخابی شماست. برای مثال، پنل های فومی و پی وی سی از قیمت پایین تری نسب به سایری برخوردار هستند. همچنین دیوارپوش های آکوستیک چوبی و چرمی از قیمت بالاتری برخوردار میباشند. اما عوامل دیگری که مهم هستند، متراژ محیط، هزینه وسایل مصرفی و دستمزد نصاب است. در کنار این هزینهها، شما میتوانید با پرداخت هزینه خرید دیوارپوش آکوستیک چوبی اوحددکو، اقدام به نصب یک محصول منحصر به فرد و با قیمت مناسب کنید. هزینه خرید این محصول بین 980/000 تومان تا 1/680/000 تومان متغیر است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
5 نکته طلایی هنگام نصب پنل آکوستیک
قبل از نصب، دستورالعملهای سازنده را به دقت مطالعه کنید.
از چسب آکوستیک مناسب با نوع پنل استفاده کنید.
در هنگام نصب پنلها، دقت کنید که صاف و تراز باشند.
برای سطوح ناهموار، از توری فلزی یا زیرسازی چوبی استفاده کنید.
از عایقهای مناسب برای جلوگیری از نفوذ صدا از طریق درزها و منافذ استفاده کنید.
از همراهی شما عزیزان با ما تا پایان این مقاله متشکریم. همانگونه که دیدید در این مقاله به طور کامل به آموزش نصب پنل آکوستیک پرداختیم. نصب پنل آکوستیک چوبی، راه حلی ساده و مقرون به صرفه برای ارتقای کیفیت صوت و ایجاد فضایی آرام و دلنشین است. با انتخاب نوع مناسب پنل و نصب صحیح آن، میتوانید از مزایای بیشماری مانند کاهش صدا، بهبود تمرکز، افزایش زیبایی محیط و … بهرهمند شوید. امیدواریم که مطالب ارائه شده در این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد. فراموش نکنید که با نصب این پنل ها شما میتوانید زیبایی و آرامش را به محیط دلخواه خود بیاورید. مجموعه اوحددکو با تخصص در زمینه طراحی و تولید انواع دیوارپوش آکوستیک، ترمووال، ترمووود و سایر عناصر چوبی دکوراسیون، آماده است تا به شما عزیزان کمک های لازم را ارائه دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید.