در دنیای امروز، پیشرفت صنعت دکوراسیون داخلی، دلیلی شده که افراد به استفاده از عناصر جدیدی در دکوراسیون داخلی و دکوراسیون خارجی روی بیاورند. از جمله این عناصر میتوان به کفپوش، دیوارپوش، مبلمان، کاغذ دیواری و غیره اشاره کرد. اما استفاده از کفپوشهای مختلف از جمله کفپوشهای چوبی، طرفداران خود را دارد. انتخاب کفپوش مناسب برای منزل یا محل کار، میتواند دغدغهی بسیاری از افراد باشد. تنوع بالای متریالهای موجود در بازار، انتخاب را دشوارتر میکند. سرامیکهای کف، پارکت و کفپوش های چوبی ترمووود، از جمله پر استفاده ترین کفپوشها در میان مردم هستند. در این میان، کفپوشهای چوبی ترمووود به دلیل مزایای متعددی که دارند، به عنوان یک انتخاب ایدهآل مطرح میشوند. امروز و در این مقاله قصد داریم به طور کامل به معرفی کفپوشهای چوبی ترمووود و آموزش نصب آن بپردازیم. پس این مقاله را از دست ندهید و ما را تا پایان همراهی کنید.
کفپوش ترمووود
کفپوش ترمووود، نوعی کفپوش چوبی است که از لایههای نازک چوب با تراکم بالا و رزینهای مخصوص ساخته میشود. این نوع کفپوش، به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت، سایش و ضربه، برای استفاده در مکانهای مختلف مانند منزل، محل کار، و حتی فضاهای خارجی مناسب است. جالب است بدانید که چوبهایی که از آن در ساخت این کفپوش ها استفاده میکنیم، حرارت دیده هستند. به همین دلیل این ویژگیهای منحصر به فرد را دارند. علاوه بر استفاده در محیطهای داخلی مانند اتاق خواب، اتاق نشیمن، سالن پذیرایی و آشپزخانه، از این عناصر در محیطهای خارجی مانند محوطه کنار استخر، بالکن، گرین روف و غیره نیز استفاده میشود. همچنین به دلیل استحکام بالایی که دارند، میتوانید آنها را در پلکان نیز به کار ببرید. معرفی این عنصر به همین جا ختم نمیشود. با ما همراه باشید تا در ادامه مزایای استفاده از ترمووود را نیز بررسی کنیم.
مزایای استفاده از کفپوش ترمووود
گفتیم که ترمووود از چوب حرارت دیده ساخته میشود. در نتیجه، این نوع کفپوش در برابر رطوبت، سایش و ضربه بسیار مقاوم است و میتواند سالها بدون تغییر شکل و رنگ، زیبایی خود را حفظ کند.
تنوع طرح و رنگ در کفپوشهای ترمووود بسیار بالا است و شما میتوانید به راحتی طرح و رنگی را انتخاب کنید که با دکوراسیون منزل یا محل کارتان همخوانی داشته باشد. همچنین اگر از علاقمندان به چوب در دکوراسیون هستید، استفاده از این عنصر میتواند حس خوبی را به شما منتقل کند.
جالب است بدانید که نصب این نوع کفپوش نسبت به سایر کفپوشهای چوبی، آسانتر است و نیاز به تخصص و مهارت خاصی ندارد. البته در ادامه به طور کامل آموزش نصب این کفپوش را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
گفتیم که کفپوش ترمووود در برابر رطوبت مقاوم است. همین ویژگی کافیست تا بدانید که نظافت این عناصر اسان بوده و میتوان به راحتی و با آب و مایعات دیگر آن را تمیز کرد.
معمولا عناصر چوبی در دکوراسیون قیمت بالایی دارند. اما باید به خواص آن نیز توجه کنید. کفپوش ترمووود با توجه به ویژگیهایی که دارد، از قیمت بسیار مناسبی برخوردار است.
آموزش نصب کفپوش ترمووود
نصب کفپوشهای ترمووود کار چندان سختی نیست. البته این موضوع دلیلی بر این نیست که بدون تخصص لازم اقدام به انجام این کار کنید. به همین منظور میتوانید از متخصصان اجرای دکوراسیون مجموعه اوحددکو کمک بگیرید. با ما همراه باشید تا 5 قدم اصلی در نصب کفپوشهای ترمووود را با هم بررسی کنیم.
1- آماده سازی سطح زیر کار
اولین و مهم ترین گام در نصب کفپوش ترمووود، آماده سازی سطح زیر کار است. سطحی که قرار است کفپوش را بر روی آن قرار دهیم، ابتدا باید کاملا صاف و تمیز شود تا در ادامه مشکلی به وجود نیاید.
2- زیرسازی
پس از اینکه سطح زیرین را کاملا تمیز و صاف کردید، نوبت به زیرسازی میرسد. برای انجام هر چه بهتر این کار، میتوانید از تختههای چوبی یا فلزی استفاده کنید. اینگونه استحکام کار نیز بیشتر خواهد شد. همچنین باعث میشود فشار وارده به کفپوش نیز کاهش پیدا کند و طول عمر آن افزایش یابد.
3- عایق بندی
سومین گام در نصب کفپوش ترمووود، عایق بندی فضاهای کناری آن است. گفتیم که ترمووود میتواند در برابر رطوبت مقامت خوبی را از خودش نشان دهد. اما باید توجه داشته باشید که نفوذ رطوبت به این عناصر و ماندگاری در طولانی مدت، میتواند باعث نابودی آن بشود. پس بهتر است که نوار عایق را پیش از نصب کفپوشها، در لبههای دیوار نصب کنید. برای اطمینان میتوانید از چسب مخصوص آکواریوم نیز استفاده کنید.
4- نصب کفپوش ترمووود
حال نوبت به اصل ماجرا میرسد. توجه داشته باشید که در این مرحله، شما باید ظرافت و دقت زیادی را به خرج دهید. اینگونه نتیجه بهتری را کسب میکنید. در این مرحله کافیست کفپوشها را در اندازههای معین برش زده و آنها را با دقت در کنار یکدیگر قرار دهید. برای اتصال بهتر این کفپوشها به یکدیگر نیز میتوانید از میخ یا پیچ استفاده کنید. همچنین استفاده از چسبهای مخصوص نیز میتواند به استحکام این کفپوشهای ترمووود کمک کند.
5- درزگیری
پس از نصب کفپوشهای ترمووود، باید درزگیریهای لازم را میان قطعات مختلف انجام دهید. این درزگیری باعث میشد که رطوبت و گرد و غبار به بافت کفپوش ترمووود نفوذ نکند و عمر آن را افزایش دهد. همچنین اتصال این کفپوشها از طریق درزگیر، موجب افزایش استحکام و مقاومت نیز میشود. فراموش نکنید که در تمامی این مراحل شما نیاز به همراهی یک متخصص در زمینه اجرای دکوراسیون دارید. به همین منظور میتوانید از تخصص و تجربه متخصصان مجموعه اوحددکو بهره بگیرید.
نکات مهم در مورد ترمووود و نصب آن
اما بد نیست که در این بخش به بررسی چند نکته مهم در مورد کفپوش ترمووود و نصب آن بپردازیم. در ابتدا باید توجه داشته باشید که قبل از نصب، باید کفپوشها را به مدت 24 تا 48 ساعت در محل مورد نظر قرار دهید تا با دمای محیط سازگار شوند. شایان ذکر است که هنگام نصب، باید دقت کنید که بین قطعات، فاصلهای حدود 1 تا 2 میلیمتر وجود داشته باشد. این فاصله، برای انبساط و انقباض کفپوش در اثر تغییرات دمایی ضروری است. همچنین برای تمیز کردن کفپوشهای پلی وود، میتوانید از یک دستمال مرطوب و شوینده ملایم استفاده کنید. در پایان باید بدانید که اگرچه این عناصر در برابر فشار مقاوم هستند، اما از قرار دادن اجسام سنگین بر روی آن به صورت طولانی مدت خودداری کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با کفپوشهای ترمووود، شما میتوانید با کارشناسان مجموعه اوحددکو تماس بگیرید.
کفپوشهای ترمووود، به دلیل مزایای متعددی که دارند، به عنوان یک انتخاب ایدهآل برای منزل و محل کار محسوب میشوند. نصب این نوع کفپوش، آسان است و نیاز به تخصص و مهارت خاصی ندارد. با مطالعهی این مقاله، شما میتوانید به راحتی کفپوشهای ترمووود را نصب کنید و از زیبایی و مزایای آنها بهرهمند شوید. از همراهی شما عزیزان با ما در این مقاله متشکریم. همانگونه که دیدید در این مقاله به طور کامل به معرفی کفپوش ترمووود و آموزش آسان نصب آن پرداختیم. امیدواریم که مطالب ارائه شده در این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد. مجموعه اوحددکو به صورت تخصصی در زمینه تولید انواع کفپوش و دیوارپوش چوبی فعالیت میکند. دیوارپوش چوبی آکوستیک، پنلهای چوبی ترمووال و کفپوشهای چوبی ترمووود از جمله محصلات تولیدی مجموعه اوحددکو میباشند. شما عزیزان میتوانید جهت ثبت سفارش و کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان و متخصصان ما تماس بگیرید.